10 saker ni inte visste om mig

Allmänt

1. Jag älskar beröm och komplimanger! Det finns nästan inget som gör mig så glad som när jag får beröm för något jag har gjort, speciellt om det är något som jag själv är stolt över och känner att jag lagt ned mycket tid på.

2. Mina cravings för Marabou Apelsinkrokant har hängt med mig i över 10år nu.

3. Effektivitet!! Jag försöker att effektivisera så mycket som går i min vardag. Om det så handlar om någon minut så vill jag alltid spara in all tid jag kan.

4. Ibland tror jag att jag är en superwoman som klarar av allt, helt ensam. Som att det är jag mot världen typ.

5. Jag kan börja gråta till låtar av Håkan Hellström när som helst, oavsett om jag är jättepigg och positiv eller supernere och deppig.

6. Jag älskar katter!

7. Jag hade endast varit utomlands en gång i mitt liv tills jag träffade Johan (då räknar jag inte med de skandinaviska länderna).

8. Min syster är den enda personen i hela världen som verkligen vet ALLT om mig, från att jag var liten tills idag. Inga hemligheter där inte.

9. Jag gick ut gymnasiet med MVG i alla ämnen.

10. Jag har ingen framtidsvision för vart jag vill vara om 10år. Man har kompisar som vet exakt vad de vill göra, vart de ska bo, hur många barn de ska ha osv. Jag har ingen feeling alls för vart jag vill vara. Från en dag till en annan så kan jag känna för att flytta utomlands, helst till Paris, och börja nytt liv där med värsta karriären! Tills nästa dag när jag bara vill hem till min familj och flytta hem till lilla hemorten Målilla för att ha alla kära nära.

Gillar

Kommentarer

mammabekännelser
mammabekännelser,
så kul lista! och jag håller med! det är så underbart att få komplimanger 👌🏼
nouw.com/mammabekännelser
Denevigaresenären
Denevigaresenären,
roligt att läsa! 😊
nouw.com/denevigaresenären
IP: 82.99.3.229