58 Tour Eiffel - förlovningen

58 tour eiffel. Wow, vilket ställe. Vi fick ett bord precis intill fönstret då vi hade bokat Service premier offer och direkt när vi satte oss kom vår servitris med varsitt glas bubbel. Allt kändes så jäkla lyxigt och med all rätt då vi hade betalat nästan 2000kr per person för denna måltid...

Vi läste igenom vår femrätters meny och konstaterade att jag behövde säga till om rätt nummer tre eftersom det var bläckfiskbläck och jag inte äter någon fisk plus att jag inte vågade chansa med någon bläckfisk heller. Så jag sa till och de skulle genast återkomma med alternativ. Superservice verkligen! Annars var middagen komponerad av Thierry Marx - gastronomiskt geni som är specialiserad på molekylär gastronomi så förväntningarna var verkligen skyhöga på kvällen!

Första rätten som kom in var verkligen en aptitretare. Vi fick varsin pyttebit men den var såååå god! Andra rätten var lite mer av en maträtt tycker jag. Det bjöds då på Foie Gras vilket är en fransk klassiker - gåslever. Johan kunde knappt äta det på grund av konsistensen (han som alltid äter allt..) men jag tyckte att det var jättegott! Mycket smak och sjukt häftig kombination med den knäckiga biten som låg på. MUMS!

Efter rätt nummer två skulle Johan gå på toa... Jag satt kvar och förundrades av den vackra utsikten. ALLT VAR SÅ PERFEKT!! En klar solnedgång över Paris, avnjuten ifrån Eiffeltornet. WOW! Medan jag satt där och filmade, fotade och njöt av utsikten så hade Johan varit och pratat med vår servitris samt en fotograf för att förbereda allt inför frieriet. Helt sjukt att jag inte märkt något av detta! Dock satt en annan familj ifrån Brasilien några bord ifrån oss och den yngsta dottern i familjen (ca 12år) hade uppmärksammat att Johan sprang runt och pratade med olika personer och hon hade då sagt till de andra i sin familj att hon trodde att han skulle fria men just då var det ingen som trodde på henne..........

Johan kom tillbaka, satte sig på sin stol och började prata om toaletter i Frankrike. Alltså jag minns detta så himla tydligt för bara sekunden efter att vi pratar om toaletterna så ser jag ut han sneglar i ögonvrån på en person som står med världens kamera och när jag sedan tittar tillbaka på Johan så ser jag hur han går ner på knä!!!!!!!

Han går ner på knä och säger "Charlotta Hägg, vill du gifta dig med mig?". ALLTSÅ WHAAAT?! <3

Jag som hade slagit bort tanken om ett frieri uppe i Eiffeltornet bara någon timme innan och sedan händer detta! Jag som alltid vet ALLT i förväg och kan räkna ut ALLT, verkligen ALLT. Han lyckades på riktigt att lura mig totalt! Jag tror att jag gick in i något chockartat tillstånd för jag började skratta hejdlöst - det är bilderna minst sagt bevis på.

Dessutom plockar han fram världens finaste ring som passar perfekt på fingret - till min stora förvåning - för det första jag säger (efter att jag sagt ja) är "men den passar ju perfekt". Jag kunde inte förstå detta! Hur kan den sitta perfekt på mitt finger utan att jag provat den?! Då förklarar Johan lite snabbt att han tagit några av mina andra ringar som han vet att jag använder med sig till butiken när han skulle välja storlek för att komma så rätt som möjligt i storlek och det lyckades han verkligen med!!

Helt plötsligt ser och hör jag hur hela restaurangen applåderar och tittar på oss. Det var precis som på film! Några busvisslingar hördes, några tjoade, det blixtrade konstant och mängder av mobiltelefoner var framme. Det hade verkligen varit spännande att veta hur mångas instagram/snapchats man var med på den kvällen, haha!

Som om inte allt detta var nog så hade mamman i den brasilianska familjen filmat frieriet och de kom sedan bort till vårt bord för att gratulera och skicka över videon. ALLTSÅ VILKA UNDERBARA MÄNNISKOR!!! Att de dessutom väntade kanske 30-40min innan de gjorde det var ju också gulligt. Så att vi fick vår egna tid tillsammans först.

Det är dock spännande för jag har inget minne som helst av maten eller vinet som kom efter frieriet. Jag minns att de fyllde på glasen så fort det var tomt så jag vågar knappt gissa på hur mycket jag drack denna kväll men ändå är minnet helt glasklart.

Man skulle kunna säga att jag satt och beundrade MIN RING resten av kvällen för det var verkligen det jag gjorde. Den gnistrade mer än vad alla Paris lampor gjorde och diamanten är helt galet stor!!!! Beundra ringen 90% av tiden och att vara helt mindblown för att Johan lyckats överraska mig på det sättet, ca 10% av tiden!

Vilken kväll. VILKEN KVÄLL!

Jag vet att detta blev ett sjukt långt inlägg nu och om du lyckats att orka dig igenom ända hit så vill jag säga tack. Tack för att du tar del av min förlovning. Jag själv älskar min förlovning och jag hoppas att du älskar den lika mycket som jag. Jag har världens bästa pojkvän och han förtjänar att flera människor i världen vet om det. Han är så fantastisk att jag inte finner ord. Tänk att han gjort allt detta för mig och tänk att han planerat det flera månader i förväg. Jag blir fortfarande helt stum när jag tänker på det. Johan, nästa år ska vi gifta oss och du gav mig det finaste frieriet jag kunnat tänka mig. Jag älskar dig!

Vi satt kvar i Eiffeltornet till klockan tolv ungefär och sedan tog vi taxi tillbaka till hotellet. Jag var helt slut i taxin men jag minns att jag berättade om förlovningen för vår chaufför. Haha. Snacka om lycklig tjej. Lyckligast i världen.

Gillar

Kommentarer

KateOgembo
KateOgembo,
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, det var verkligen helt magiskt!! 😊
nouw.com/charlottahagg
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Stort grattis! Vilken magisk kväll.
nouw.com/jossustravelpics
charlottahagg
charlottahagg,
Tack så jättemycket!!! 😊
nouw.com/charlottahagg
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Stort grattis! Vilken magisk kväll.
nouw.com/jossustravelpics
Ida,
Amen nej så vackert!! Stort grattis, ser verkligen fantastiskt ut 😃
idanilssonphoto.se
charlottahagg
charlottahagg,
Tack så jättemycket, det var en helt magisk kväll!!!! Helt klart en av bästa kvällarna någonsin 😃
nouw.com/charlottahagg