7 december 2020

OOTD, Allmänt

Hej på er!
Nu var det riktigt länge sedan jag var inne här och skrev av mig men ärligt talat så är det mycket på jobbet just nu så jag hinner knappt med någon fritid för tillfället. Man skulle kunna säga att det är lite sista rycket med budgetarbetet samtidigt som jag förbereder för bokslut och driver två projekt med avstämning denna vecka. Så ja, det är busy-season för min del men sååå roligt!! Förra veckan hade jag dessutom RUS-samtal (resultat och utvecklingssamtal) och det är så jäkla peppande! Blev helt fylld med positiv energi och supertaggad på att prestera ännu mera! Tänk att man är så lyckligt lottad att man älskar sitt jobb :)

Vad händer mer då? Jag var på plats på jobbet två dagar förra veckan då jag blivit av med förkylning och halsont. Det tog bara lite mer än två veckor... Hostan är inte helt borta än, den blir alltid värre på kvällen när jag lägger mig i sängen men jag känner inte att det är jobbigt att arbeta heldagar längre som jag faktiskt kände där ett tag. Jag har dock inte kunnat återgå till mina vanliga promenader riktigt än och träning är inte ens att tänka på - tyvärr! Får lite smått panik när jag tänker på att detta är fjärde veckan utan träning. OMG! När hände detta senast? Kanske när jag hade körtelfeber sommaren 2017?

Förresten, nu är huset pyntat och redo för julen!! Jag lovar att ni ska få se en massa bilder på hur resultatet blev. Vi är riktigt nöjda! Och vi fixade lite extra i helgen för mina föräldrar kom hit i lördags och åt middag. Johan hade gjort minipizza till förrätt, pasta med kyckling till huvudrätt och sedan körde vi på julinspirerad tiramisu till efterrätt. Vilken pangkväll! Lite vinst på travet och kortspel på det så var kvällen 10 av 10! Tack och lov för att vi bor såhär nära våra föräldrar så att vi fortfarande kan träffas <3

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg