Allt om bröllop

Allmänt, Bröllop

Hej vänner!
Hoppas att ni mår bra. Själv har jag legat magsjuk i helgen och därav ingen bloggning - jag har verkligen varit helt slut. Noll energi men igår började jag må bättre och idag har jag fått behålla maten vilket känns helt underbart för jag gick ner nästan tre kilo denna helg och det känns ju inte normalt!!

Men nu är energin tillbaka och jag spenderar kvällen med en kopp te och två bröllopstidningar som jag fick hem idag. Sååå roligt! Alltså det är helt galet att man sitter och planerar sitt eget bröllop och jag kan säga att man behöver alla tips man kan få så dessa tidningar är guld värda. Även om jag har det mesta klart för mig hur jag vill ha det så upptäcker man saker som man inte tänkt på som man bara "åh, det var smart så vill vi också ha det". På fredag ska dessutom brudföljet komma hem till oss för att planera lite och sedan ska vi vidare för att provsmaka bröllopsmiddagen. Wow vad roligt det ska bli!! Tärnorna ska få prova sina klänningar, killarna ska få kika på slipsar och flugor och sedan ska vi titta på upplägg, tidsåtgång och logistik. Självklart blir det några glas bubbel till detta för jag tror att kreativiteten flödar lite bättre då ;)

Jisses så roligt och så skönt att jag är piggare och har mer energi för denna vecka känns verkligen som en riktig bröllopsvecka med mycket som ska spikas. Stor kram på er fina läsare som har varit inne och kikat trots min dåliga uppdatering!

Gillar

Kommentarer