Att leva utan sömn

Allmänt
Hej på er!
Igårkväll blev det Metropol och Thomas Stenström för hela slanten. Jag skulle kunna skriva att det var galet roligt men i själva verket så kändes det lite sådär.. självklart jätteroligt att träffa alla, prata och dansa lite.

Efter Metropol blev det efterfest, vilket var tusen gånger bättre. Härligt gäng, bra musik och så slapp jag köra mer! Jag kom hem vid halv sex idag på morgonen och vaknade igen vid klockan åtta utan minsta uns av trötthet i kroppen. Så jag klev upp, åt frukost och gick en långpromenad med syster. Sedan dess har vi spenderat dagen hemma hos henne i soffan, tittat på film och skidor och bara gottat oss.

Nu är jag hemma och tro det eller ej men jag ligger faktiskt i sängen och ska sova en stund. Det känns som om jag behöver det nu. Skulle behöva läsa några kapitel i kurslitteraturen också men det får bli efter min lilla powernap. Jag tror faktiskt inte att något skulle sätta sig i min hjärna om jag läste nu, haha. Men roligt har jag haft det i alla fall. Har ni haft en bra helg? Vad har ni gjort för skoj?


Gillar

Kommentarer

emelie andersson,
Åh vad gott det ser ut 😃 Härligt att se dig här på den nya bloggen, den blev jättefin 😊
emeliiiiieandersson.blogg.se

Liknande inlägg