Bästelunchen & provkort till bröllopet

Allmänt, Bröllop

Heej vänner!
Vilken superdag!!! Det var ovanligt mycket möten på jobbet idag och jag var lite smått stressad när jag gick ifrån jobbet då jag inte hann med allt som jag tänkte mig. Johan satt dock i bilen och väntade så det var bara att traska iväg men egentligen så vill jag inte lämna jobbet när jag vet att jag har något som ska bli klart, då gör jag hellre klart det direkt, även om jag ska jobba över några timmar men då kan man släppa det på kvällen sen... Aja, jag bytte om till träningskläderna direkt när jag kom hem och sprang en runda på 5km och wow såååå skönt! Det var galet länge sedan jag sprang nu på grund av min hjärnskakning men idag lyckades jag springa hela rundan utan att få huvudvärk och det är verkligen framsteg :)

Idag har jag även hunnit luncha med min fina vän Maria som är hemma och mammaledig. OM jag längtar tills hon är tillbaka på jobbet. Vi har alldeles för mycket att prata om på alldeles för lite tid men på lördag ska vi umgås igen och då kanske det blir lite mer snack, plus att vi ska ha långlunch nästa vecka. Hihi! Och jag måste ju säga att vi hade fått hem vårt provkort för bröllopsinbjudningarna idag!!!!!! Hur galet är inte det?! Jag är dock inte helt nöjd med färgen så nu måste jag maila och be dem ändra men i övrigt så börjar ju även det att bli klart - hur sjukt?!

ÅHHH! Allt händer så jäkla fort nu och jag hinner nästan inte med... men nu ska jag sluta skriva här och titta vidare på Bonde söker fru. Världens bästa tv-program!

Gillar

Kommentarer