Besök hos frisören

Allmänt

Hej på er!
Vilken hektisk tisdag det har varit idag. Jag började jobba kl 7 i Vimmerby och där hann jag faktiskt bli klar med två bolag idag samt att jag hann åka ut till en kund under dagen för underskrift. Såå skönt att få det klart! Vid klockan tre åkte jag direkt till Hultsfred för ett kort träningspass innan det var dags att åka till frissan. Jag spenderade nästan tre timmar i frisörstolen idag. Det slutade med lite kortare och mörkare hår. Även ögonbrynen fick sig ett litet lyft när jag ändå var där. Är supernöjd! Underbara Caroline Elving fixar frippan bäst <3

Vid halv åtta skyndade jag mig bort till fotbollsplanen för att hinna se andra halvlek av Hultsfreds match mot Västervik. En av årets höjdpunkter för mig som bor i Hultsfred och jobbar i Västervik. Det slutade med 2-0 till Hultsfred och helt ärligt så såg jag inte så mycket för jag pratade med Maria om allt som har hänt sedan vår resa sist. De har ju haft semester och hittat på massor av roligheter medan en annan har jobbat. Vi han dock inte prata klart om hälften så vi bokade in en långpromenad framöver, känns som att det kommer att behövas.

Nu måste jag tvätta av mig sminket och göra mig redo för sängen. Imorgon ringer alarmet extra tidigt så att jag kan börja dagen tidigare på jobbet för att åka hem i tid till Sverige-matchen. Det är ju imorgon det gäller!!! Heja Sverige!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Håller alla tummar för Sverige!! 😃
nouw.com/emmaengstrom
charlottahagg
charlottahagg,
VERKLIGEN!!! Så himla spännande sist och det lär ju bli MINST lika spännande på tisdag 😃 <3
nouw.com/charlottahagg