Bilaffärer en måndag

Allmänt
Hemma från jobbet och bilaffärerna. Japp, idag tog jag tag i saken och åkte till bilaffären efter jobbet. Den bil som jag hade kikat på var dock redan såld och de hade ingen annan hemma för tillfället.. otur deluxe. Jag är så otroligt sugen på att köpa en ny bil nu så det är helt galet! Jag har haft min vita Ford sedan 2013 (tror jag?) och det är på tiden att jag skaffar mig en större modell. Jag pendlar faktiskt över 16mil per dag och visst är det billigt att resa med min bil men nu när vägarna börjar bli hala och snön trillar ner så hade man gärna haft en något större bil.. kanske en mercedes.. kanske en svart.. med AMG-paket. Haha, ja jag vet precis vad jag vill ha för bil så det är bara att vänta tills det kommer ut en EXAKT sådan till försäljning och vara snabb med att slå till!

Jag kom hem till lägenheten vid halv sju och sedan dess har jag suttit på spinningcykeln så nu blir det duschen och sedan sängen! Hoppas att ni alla har haft en bra start på veckan :)


Gillar

Kommentarer

Spännande med ny bil på g. I din vita ford har jag åkt 😋 Men vad jobbigt att pendla så långt varje dag, jag har bara 7 minuter gångväg till jobbet 😋
blogg.anniesfotografier.se