Bowlingkväll och mellomys

Party

Igår var Josse och Olle i Hultsfred och innan de åkte hemåt för kvällen så hade vi bokat in en timme på bowlingbanan där vi hade en riktigt spännande och jämn match! Jag tror aldrig att jag spelat med tre stycken till och att det varit så jämnt! Dock drog Johan iväg mot slutet och jag tappade det fullständigt det sista men ändå - jag kom sist på 194 poäng och Johan vann med 257poäng efter tre strikar på slutet som gjorde att han drog iväg ordentligt.

Efter bowlingen så åkte vi hem till oss, åt tacopaj och tittade på Melodifestivalen. Jag älskar verkligen mello! Man blir så himla glad av det programmet och alltid minst en låt som man fastnar för direkt. Underbart!! Sedan satt vi någon timme efter att mellon var slut och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Underbar lördagskväll trots att jag förlorade i bowlingen ;)

  • Party

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Vilken otroligt lyckad kväll igår, så mysigt med mello och hur kul med bowling?! Det var alldeles för längesen nu <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, bowling är verkligen jättekul!! Perfekt sätt att umgås ett gäng 😃. Och mello är en favorit denna tid på året 😉 KRAM!
nouw.com/charlottahagg