Bra helg

Allmänt
Godmorgon/god förmiddag!
Jag har haft en riktigt bra helg. Studentfirandet i fredags var helt klart bäst. STORT GRATTIS till världens bästa Mathilda!!! På natten åkte vi vidare till Hulingen och där blev jag kvar medan resten åkte vidare till Prime i Vimmerby. Jag är sååå tacksam för att jag stannade kvar. Kvällen/natten blev SÅ jäkla bra!

Igår var jag dock bara hemma och tog det lugnt. Jag räknade på det och det var över 6veckor sedan jag var hemma en lördag så det kändes verkligen som om det var dags nu. Pappa och jag grillade lite, spelade spel och sedan kom Mathilda förbi en sväng och vi pratade om allt som hänt under veckan. Tänk vad mycket man har att ta igen när man inte setts på en vecka. Helt sjukt. Men jag gick och lade mig tidigt igår vilket resuterade i en riktigt utvilad Lotta idag så nu blir det att springa en runda. Jag funderade på om jag skulle våga mig på två mil idag .... får se hur det känns när jag väl kliver utanför dörren :)


Bjussar på en bild från min student, tänk att det redan har gått 3år...

Gillar

Kommentarer

Henrik,
Så du är 93a som jag? Trevligt trevligt 😊 Ps. Idag har Sverige en minnesstund för Lisa Holm och hennes familj och vänner. Togs ifrån denna världen av otäcka krafter. 17 år och hade hela livet framför sig. Sådana mord är ytterst ovanliga i Sverige men nu har det hänt. Rykten går om litauiska gästarbetare som ligger bakom mordet på Lisa Holm. Hon försvann i lördags förra veckan efter stängning av caféet hon sommarjobbade på och påträffades död i fredags. Polisen samarbetar nu med litauisk polis eftersom två män och en kvinna är anhållna.
None