Bröllopsförberedelser

Bröllop, Allmänt

Hej vänner!
Nu är det bara några få dagar kvar tills det är dags för mig att stå i kyrkan och svära Johan trohet för resten av livet. Jag är så jäkla taggad så det är helt sjukt samtidigt som jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna.. Jag tränar varje morgon och jobbar sedan med bröllopet hela dagen fram till sena kvällen. Jag hade som plan att gå in och skriva ett blogginlägg varje kväll denna vecka för att på så vis ha minnen kvar om vad vi gjorde varje dag men det har helt seriöst inte funnits tid till det. Inte en enda minut över om jag ska vara ärlig för på kvällarna går vi och lägger oss ca 22-23 och då somnar jag som en stock efter dagens hårda arbete och kanske framför allt alla tankar som snurrar runt i huvudet så att man inte glömmer något viktigt!!

Kortfattat kan man säga att i söndags började mamma, pappa, jag och Johan och städa i lokalen där vi ska ha middagen och festen. Det tog heeeeela dagen att städa... Sen på måndagsmorgonen så hämtade pappa och Johan borden och mamma och jag började stryka alla textilier - HUR MYCKET TYG HAR MAN INTE PÅ BRÖLLOP?! Helt galet för vi stod hela dagen och strök dukar, backdrop m.m. förutom en stund mitt på dagen då min syster åkte med mig till cateringfirman för att hämta champagneglas och bestick så igår spenderade vi hela dagen och dukade med glas, bestick och servetter och idag har jag fortsatt dukningen med festhäften, bordsplacering och ljusstakar. Dessutom levererades stolarna idag och WOW säger jag bara. Jag är såååå nöjd!!! Stolarna är verkligen pricken över i:et!! De sätter precis den stilen som jag vill ha i lokalen på kvällen. Tänk vad mycket en stol kan göra i ett rum :)

I övrigt idag så har vi varit i kyrkan och övat tillsammans med brudföljet men jag berättar mer om det imorgon... Vi har även träffat de som ska servera på bröllopet idag och gått igenom lite "att tänka på", tider osv. Detta kommer bli sååå bra!

Nehe, nu ska jag lägga på kvällens ansiktsmask. Behöver en varje kväll nu för att hålla hyn i ansiktet i schack. Det är så mycket stress att jag har riktiga problem för tillfället - inte roligt för någon som typ aldrig haft problem med sin hy... Men men, imorgon är det en hel dag med bara ompyssling av mig själv. Jag ska till frissan och färga/klippa håret, vidare till Vimmerby för att fixa bryn och fransar och sedan tillbaka till Målilla för att fixa naglarna och därefter är det dags att raka benen, tvätta löshåret osv osv. Är mycket på agendan imorgon men allt handlar faktiskt om mig själv och mitt utseende så det ska bli lite skönt, hihi. Jag tror att det är bra att jag får lite distans från lokalen och spendera tid med mina nära och kära <3

Gillar

Kommentarer