Coolifting på Hudvårdskompaniet

Allmänt, Skönhet

Hej vänner!
Nu är jag hemma från en dag i Vimmerby tillsammans med min syster. Vi var på Hudvårdskompaniet och gjorde Coolifting idag, vilket Sanna fick av mig i julklapp. Jag måste säga att det var lite läskigt för jag visste inte exakt vad vi gav oss in på men nu såhär i efterhand så vill jag göra behandlingen fler gånger för jag känner verkligen hur fräsch huden är i ansiktet och vad det stramar åt i pannan och på kinderna!!

Coolifting för er som inte vet är en ansiktsbehandling där man använder en maskin som med högt tryck öppnar upp cellmembranen i huden och för ner en hyaluronsyra djupt ned i huden. Det ger riktigt mycket fukt och ska göra befintliga rynkor mindre synliga och ska förebygga nya rynkor.

Jag älskar känslan såhär efteråt för huden är så len och slät. Direkt efter hade man ett riktigt GLOW som gav wow-effekt på 110% men det var ganska kladdigt i ansiktet i flera timmar efteråt och jag hade halsduk på mig eftersom det var så kallt ute idag och det var inte det smartaste eftersom den hela tiden kladdade in sig i ansiktet, haha. Nu har det dock torkat till i ansiktet och det känns som om jag har en ansiktsmask på mig. Rent, fräsch och åtstramande! Jag är sjukt spänd på att se resultatet imorgon för jag ska sova med detta inatt men som känslan är idag så rekommenderar jag det verkligen! Det är ganska dyrt dock så egentligen kanske det är resultatet imorgon som får avgöra om jag ska göra det fler gånger eller inte - återkommer med hur det känns imorgon :)

Vi avrundade sedan dagen med lite shopping och lunch på statshotellet. En fantastiskt härlig systerdag!! <3

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
jennifermarie,
Vad kul och härligt! 😊 Har aldrig gjort något sådant lift faktiskt.
nouw.com/jennifermarie
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, det var roligt att ha testat men det gav tyvärr inget resultat så jag kommer nog inte att göra om det för det var väldigt dyrt 😊
nouw.com/charlottahagg
disa svensson
disa svensson,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg