Coronatest, tidningen och choklad

Allmänt

Hej vönner!
Ny vecka och nya planer. Har ni något bestämt denna vecka? Jag började veckan med att fara fram och tillbaka till Hultsfred flera gånger för att jobba, hämta Johans ID för att få hämta ut coronatest till Johan som fortfarande är sjuk, jobba lite till, åka tillbaka hem så att Johan fick göra testet och sedan tillbaka till Hultsfred igen för att lämna in testet. Det var många vändor på samma dag men nu är det inlämnat och jag hoppas att vi får ett snabbt svar nu så att man kan slappna av lite.

Förutom att jobba och sitta i bilen för att hämta och lämna coronatest så har jag gått igenom alla bröllopsbilder igen. Det är nämligen så att vi fick frågan om att vara med i en artikel om bröllop i Vimmerby tidning. Vi svarade på frågorna igår och skulle bifoga några bilder ifrån bröllopet som skulle kunna vara med i artikeln. Superkul men sååå svårt att välja! Älskar alla våra bilder som fotografen tagit!! Och nu har jag dessutom lagt över dom från USB-minnet till datorn så nu ska jag minsann bomba er med bröllopsbilder här på bloggen framöver. Vi får se när artikeln publiceras men jag lovar att jag lägger upp här så att ni kan läsa den <3

Nehe, nu har Johan tagit fram chokladen så nu ska vi lägga oss på soffan och mysa till några avsnitt PLL. Han har fått kolla på tvn hela dagen när han legat hemma och snorat så nu är det min tur att välja vad vi ska titta på, hihi :)

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg