Dagens julfirande - Coronastyle

Allmänt

Hej finisar!
Söndagen den 20e december idag och jag har firat jul med min fina familj. Vi skulle ha träffats vid bandybanan och åkt skridskor tillsammans men det har varit så GALET mycket folk där de sista dagarna så vi ställde in det igårkväll och bytte till grillplatsen utanför min systers hus för att vara på den säkra sidan. Vi samlades hela familjen men utomhus då såklart och sen höll vi gott avstånd till varandra för att minska risken för spridning. Vi gick en tipspromenad, letade tomtar i skogen, lekte kurragömma och grillade korv. Det var minst sagt ett annorlunda julfirande men jag är så otroligt tacksam för att vi kunde göra såhär i år för då fick vi ändå träffas! Att bara se varandra och göra något roligt tillsammans gav mig verkligen julfeeling deluxe (lite snö hade dock inte skadat för att få den där lilla extra känslan..) <3

Efter korvgrillningen och lekandet så åkte Johan och jag hem. Vi spenderade några timmar i soffan och tittade på julfilm men sedan ringde mamma och det blev en promenad i regnet tillsammans med henne. Herregud vad blöt man blir av det där "fina" regnet!! Men men.. i övrigt idag så har vi gjort julskinkan, Johan lagade en sååå god kyckling till middag och nu har vi precis tittat på The Holiday - ett måste i december. Tänk vilken tur jag har som träffat min soulmate som älskar den filmen precis lika mycket som mig :)

Men nu ska jag snart hoppa i säng för imorgon väntar en arbetsdag på plats på kontoret. Det var länge sedan! Det är dessutom sista hela arbetsdagen innan julledigheten för jag jobbar bara till lunch på tisdag. WOW vad skönt det ska bli med lite ledigt!!!

Gillar

Kommentarer