Dagens tre x2

Allmänt

Torsdag, torsdag, torsdag!! Imorgon är det fredag!! Är det någon mer än jag som längtat som en galning? Förra helgen gjorde vi inte särskilt mycket eftersom båda var trötta efter en veckas förkylning och helgen innan det så låg Johan hemma och var riktigt sjuk så nu ska vi äntligen hitta på lite roliga saker - som jag längtat! Vi inleder helgen imorgon med bowling, pizza och rödvin hemma hos ett par kompisar (svintaggad!!), på lördag väntar träning och match för Johan och sedan blir det kalas på kvällen för min kusin som fyllt 18år. Söndagen är helt oplanerad som det ser ut idag men jag känner på mig att vi skulle behöva göra en höststädning då, det var ett tag sen vi storstädade ordentligt och det vore skönt att få det gjort nu innan mörkret kommer. Dock inget planerat som sagt så det kan sluta med lite allt möjligt :)

Men innan det är dags att korka upp bubblet och fira in helgen så väntar en kväll i soffan framför Bytt är bytt och självklart en arbetsdag imorgon också... Jag kom nyss hem efter en helt underbar arbetsdag där jag verkligen maxat min insats. Älskar när man känner att man levererat på topp - bästa känslan!! Sedan flexade jag ut lite tidigare idag så Johan och jag kom till gymmet redan vid halv fyra och körde en timmes pass innan det var dags för honom att åka till kvällens fotbollsträning och jag körde en långpromenad med mamma. Både gym och långpromenad på samma dag tog all kraft från mina ben så nu tror jag inte att jag reser mig ur soffan mer, haha! Det är nästan så att jag kan känna träningsvärken komma faktiskt.. hur ska det gå på bowlingen imorgon då? :)

Gillar

Kommentarer

Angerts
Angerts,

Sååå härligt med ett träningspass relativt tidigt! Och bowling?! Låter som att ni startar helgen megabra 🌟🥳 Ha en fin helg! 💕

nouw.com/angerts
charlottahagg
charlottahagg,

Ja, det var verkligen en härlig start på helgen!! 😃 Tack detsamma!! <3

nouw.com/charlottahagg