Does it ever drive you crazy, just how fast the night changes

Allmänt
Vilken helg. Konstant festande, tre dagar i rad. Inte bra för kroppen alltså. I torsdags var det Valborg och det har jag ju redan berättat lite om. På fredagen satte jag mig på tåget och åkte till Kalmar för att hälsa på Erika. Tåget blev dock väldigt försenat så jag tackar för att jag har världens bästa syster som kom med min bil så jag kunde köra ner till Kalmar istället. Jag klarade verkligen inte av att sitta på tåget i fyra timmar bara för att komma till Kalmar?! Kustpilen.....

I Kalmar mötte Erika upp mig vid Pizzapalatset och vi började kvällen med en kebabtallrik. Perfekt! Därefter förade vi hemma hos Erika och några av hennes klasskamrater var med. Hur kul som helst! Klockan ett var det dock dags att gå ut och vi gick till Krögers. De hade precis renoverat och det var superfint!! Jisses vilken underbar kväll jag hade i Kalmar. Helt klart helgens höjdpunkt!!!

Igår lämnade jag Kalmar vid klockan elva för jag skulle börja jobba vid två. Så det blev jobb mellan två och nio och därefter åkte jag hem till Sanna och Daniel. Åt lite tacos och drack lite vin. Efter ett tag trillade det dock in mer folk och vi fortsatte sedan natten på Hulingen.

Så idag vaknade jag vid klockan tio och kände mig en aning sliten. Tog mig dock upp och klippte gräset(?). Haha! Det är så sjukt random. Men nu ligger jag åter i sängen och jag känner att jag inte ska flytta på mig försen sent ikväll när det är säkert att jag är körklar. Då blir det att hämta hem bilen, behöver ju den för att ta mig till skolan imorgon.

Sammanfattningsvis, bra helg tack vare en GALET bra fredagskväll/natt i Kalmar med min underbara vapendragare!


Gillar

Kommentarer

Erika,
Tack bästa du!!! <3
erikanilsson.blogg.se
Henrik,
Skepp o hoj här var det skoj! Intrycket man får av bilderna. Efter helgens bravader är man trött och flummig, alla är slitna dock som körde hårt på Valborg och dagarna därpå.
None

Liknande inlägg