Effektiva klubben

Allmänt
Hej på er!
Det är kul att se att ni redan är några som kikar in här efter ett så långt uppehåll. Håll ut ett tag till så lovar jag att allt kommer bli snäppet bättre. En ny design är påväg och nya fräscha bilder har tagits! Ska bli så roligt att få till en snyggare blogg, blir så mycket roligare att uppdatera då.

Idag var min första arbetsdag efter semestern. Jag måste säga att det gick förvånansvärt bra, allt bara flöt på. Dock har jag massor att göra på jobbet då jag ska ta ikapp de veckor som gått men men.. då går tiden fort och det gillas. När jag slutade jobbet åkte jag förbi mamma och pappa en sväng, jag fick med mig nybakade bullar, muffins och apelsin/chokladkaka som mamma bakat. Detta sitter vi och gottar oss med just nu, MUMS! Jag måste säga att vi är värda det efter vår effektiva måndag. Jobb till klockan fem, 1,5h promenad, tvättid 17-22 och en halvtimme spenderades på utegymmet - då är man värd superfika!


Gillar

Kommentarer

Härligt att första jobbdagen efter semestern gick så bra 😊 Och mysigt med hembakat, nu blev jag sugen på att baka 😋
blogg.anniesfotografier.se
Nämen ändå, hembakat är gott även om man inte bakat det själv (eller i de flesta fall) 😋 Jag är rätt bra på att baka men tycker det är så tråkigt att laga mat 😋
blogg.anniesfotografier.se