Veckans planer

Godmorgon världen!
Det är måndag och en ny vecka väntar. Det ör högsäsong så jag vill knappt skriva vad jag ska göra denna vecka.. jobb, jobb och lite mer jobb. Imorgon har vi till och med planerat in en övertidsdag på jobbet där alla stannar kvar på kontoret, visserligen ska vi ut och äta tillsammans på Pinchos också men efter middagen är det hard work som gäller!

I övrigt denna vecka så väntar ju Alla hjärtans dag på onsdag. Har ni några planer? Jag har överlämnat planeringen för dagen till Johan. Jag har tänkt att gå hem från jobbet vid fyra och sen bara njuta av att vara ledig på kvällen, utan datorn eller träning. Det var så länge sedan och jag känner att det vore toppen med lite avkoppling i mitten av veckan. Dessutom har jag ganska stora förväntningar på kvällen så det blir inte lätt för J.

Till helgen väntar jobb igen och på söndag åker jag iväg för att jobba på annan ort. Jag och en kollega ska ner till Skåne och jobba i ett par dagar. Kan bli roligt med lite omväxling. Så nu vet ni vad som väntar mig denna vecka, har ni några roliga planer? :)

Gillar

Kommentarer