Söndagsmys

Godmorgon vänner!
Jisses vad trött jag var igår jag somnade på soffan vid klockan fem när Johan skulle gå till gymmet. Han väckte mig dock och påminde om maten i ugnen och bad mig ställa ett alarm för att komma ihåg att ställa in pommesen. Jag somnade om direkt och när alarmet ringde så hade jag ingen aning om vad jag skulle göra, seriöst - hur trött kan man vara?! Jag ringde J för att fråga vad jag skulle göra med köttet i ugnen. Helt galet! När han sedan kom hem så frågade han om pommesen var klar, då fattade jag ingenting (?). Vilken kväll alltså, veckans jobb med övertid och stress samt dansen i fredagskväll på Hulingen måste verkligen ha tagit ut sin rätt igår. Jag var heeeeelt slut men som tur var så vaknade jag till liv inför mellofesten.

Vad tyckte ni om deltävling 2? Jag tycker att allt var bättre än första gången, bidragen var sååå mycket bättre, mellanakten var bättre och David Lindgren gjorde bättre ifrån sig, vet inte om han var nervös första gången eller om manuset var så pass dåligt i första tävlingen? Hur eller hur så var det skönt att se att de är tillbaka på banan och Liamoos låt var ju sjuuukt bra!

Nu blir det frukost i soffan framför Mamma Mia! Vi började titta på den igårkväll men jag orkade såklart inte att se klart den så vi får se slutet nu till frukost. Därefter har vi bestämt att vi ska till gymmet, gå en långpromenad och sen måste jag jobba lite innan det är dags för mig att åka till VImmerby med Erika och gå på bio, Fifty Shades Freed - hur taggad är man inte?!

Gillar

Kommentarer

Carrostyle
Carrostyle,

men såå himla gott!!

nouw.com/carrostyle
charlottahagg
charlottahagg,

Ja, supergott verkligen 😊

nouw.com/charlottahagg
theamariel
theamariel,

haha! Det er så ekkelt når man er så trøtt at man ikke vet hvor eller hvem man er!

nouw.com/theamariel
charlottahagg
charlottahagg,
ja, eller hur!! haha! 😊
nouw.com/charlottahagg
kristinis
kristinis,

Hej fina du, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du intresserar dig för mode, skönhet och hälsa!

Ha en fin söndag! https://nouw.com/kristinis
nouw.com/kristinis
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
charlottahagg
charlottahagg,

Ja, verkligen! En riktigt mysig frukost på en söndag 😊

nouw.com/charlottahagg

Liknande inlägg