Februari 2018

Godkväll!
Hoppas att allt är bra med er. Jag kom hem från Stockholm ganska sent igårkväll och var helt slut efter att ha kört igenom snöoväder och rejäl blåst. Det var ingen höjdare att köra i mörkret på E4an med snön som yrde mot rutan och allt man ville var att komma hem för att få vila hjärnan innan alarmet ringde idag på morgonen och det var dags för jobb igen. Vid 20.20 var jag hemma och då hade Johan städat lägenheten och köpt hem choklad så vi myste i soffan och tittade lite på New Girl innan det blev sängdags.

Ingen vila idag heller då alarmet ringde tidigt så jag skulle hinna upp och stryka kläderna på morgonen för vi hade nämligen fotografering på jobbet idag inför en annons i tidningen. Jag hade även planer på att åka till Emma efter jobbet och fika men då jag hade så mycket som behövde bli klart idag fick jag tyvärr ställa in och jobba över.

När jag hade jobbat klart åkte jag och hämtade upp Johan och sen hälsade vi på mamma, pappa, Sanna och Osar. Vi fikade lite och pratade om allt som hänt på sista tiden. Jag hann även med att svänga förbi Erikas nya lägenhet och gå en liten promenad med Maria innan jag hamnade här i soffan.

Mycket har hänt under dagen och nu ska det bli skönt att bara slötitta på något på tvn innan sängdags!

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg