Jobba hemifrån

Hej på er!
Sitter och äter lite lunch här hemma, fick bli flingor med mjölk idag för jag orkar verkligen inte gå till affären i detta busväder. Mitt alarm rinde idag vid 05.05 och jag klev upp ur sängen för att göra mig iordning och åka iväg. Jag kom till Vimmerby när jag hamnade i världens bilkö pga en olycka som inträffat i en rondell lite längre fram. Ett par bilar körde då in på en liten väg och jag kollade GPSen och såg att denna lilla väg hade tagit mig förbi bilkön men tror ni inte att jag glider av denna väg och ner i diket! Jisses alltså.. jag blev såååå arg. Arg på mig själv för att jag lämnade stora vägen och var så dum att köra in där utan en tanke på att jag kunde köra fast. Så jag ringde Johan för att be honom komma och hjälpa mig upp men innan han hinner komma fram så får jag hjälp av en annan herre som körde förbi och såg mig där i diket. Jag är verkligen supertacksam och hade jag vetat vem han är så hade jag skickat blommor!! Det var sjukt många människor som bara åkte förbi utan en tanke att stanna och kolla om jag var okej.

Hur som helst, när jag väl tagit mig upp ur diket och kommit ut på vägen igen så vände jag och åkte hem till lägenheten igen. Jag insåg att det var lite väl vågat att köra hela 8mil enkel resa en dag som denna. Så nu sitter jag hemma och jobbar för fullt. Försöker att bli klar med ett bolag så jag hinner förbereda lite inför morgondagen för då är det dags för ett nytt.

Nehepp, nu är det bäst att jag äter upp så jag kan fortsätta jobba sen. Vore väldigt skönt att vara klar tills J kommer hem i eftermiddag :)

Gillar

Kommentarer

Läskigt att hamna i diket, men skönt att det ändå gick bra. Och skönt att jobba hemifrån ändå 😊
blogg.anniesfotografier.se
charlottahagg
charlottahagg,
Ja det var lite läskigt faktiskt och man kände sig så otroligt hjälplös!! Jag hade aldrig tagit mig därifrån på egen hand ju, så det var verkligen tur att han kom och hjälpte mig 😊 <33
nouw.com/charlottahagg