Mellomys & Bowling

Hallå hallå!
Söndagsmorgon och jag ligger på soffan och tittar på skidorna. J ligger fortfarande i sängen och sover men jag måste nog väcka honom snart så att vi kan äta lite frukost, min mage kurrar som bara den. Gårkvällen spenderades med mamma och pappa, vi började med bowling och sedan blev det tacos, melodifestivalen och spel. Superrolig kväll! Dock började den en aning speciellt nere i bowlinghallen för precis när vi skulle börja spela så ser jag en kille lite längre bort som trillar ner på golvet och ligger och krampar. Jag springer fram och ringer 112, det är så sjukt dålig mottagning där nere bara så när det kommer lite mer folk som lägger honom i framstupa sidoläge osv så springer jag ut i kylan för att prata med larmcentralen som skickar en ambulans. Shit vad skärpt man blir i sådana lägen när adrenalinet pumpar!! Ambulansen kom 30min senare och vi kunde bowla vidare. Svårt att släppa och ha roligt liksom men vi lyckades väldigt bra tycker jag. Johan vann bowlingen, vi var inte ens i närheten av hans poäng... 187p i första serien tror jag att han fick. Jag var nöjd med att ha kommit en bit över 100poäng.

Efter en timme i bowlinghallen så gick vi till lägenheten och åt tacos och tittade på mello. Jag vet inte vad som händer med det programmet alltså, hur kunde Rolandz gå direkt till finalen? Känns ju sjukt taskigt mot de artister som faktiskt vill något och som ser det som sitt yrke. Snacka om ett slag i magen.

Kvällen var sjukt rolig ialla fall, till och med så rolig att Johan och jag glömde servera efterrätten som vi hade gjort! Haha :)

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,

Vad gott, ser mysigt ut 😃

nouw.com/viktorhognas
charlottahagg
charlottahagg,

Ja, det var inte dumt! 😊 . Har du haft en bra helg?? =)

nouw.com/charlottahagg