En kort uppdatering

Allmänt

Hej hej!
Hoppas att allt är bra med er finisar! Själv har jag precis varit ute på en kvällspromenad och wow så skönt det varm. Trots att klockan var efter 21 så hade jag bara en skjorta och en tunn jacka på mig och jag frös inte det minsta. Sommarfeeling på det :)

Jag tänkte bara kika in här och skriva av mig lite snabbt för det känns som om det var evigheter sedan. Igårkväll försökte jag på riktigt logga in och skriva ett inlägg men då slutade mitt tangentbord att fungera på min MacBook Pro? Någon som haft samma problem? Jag stängde av den och nu när jag startade för att testa så fungerar allt som vanligt. ÄNNU MÄRKLIGARE JU!!!

Igår spenderades hela dagen utomhus. Johan och jag rensade rabatterna och höll på i trädgården näst intill hela dagen - kan lova att jag fick träningsvärk i benen!! Men sååå skönt att ha det gjort, plus att vi har målat verandan i helgen så nu börjar det verkligen att ta sig i huset. Imorgon kommer snickaren och ska öppna upp en vägg och sätta in en dörr till uteplatsen ifrån matsalen. Det händer mycket på en gång!

Aja, nu är min snabba uppdatering klar för denna gång. Nu ska jag kolla på ett avsnitt Reckoning med älsklingen och sedan blir det sängen. Imorgon väntar en arbetsdag hemifrån så att jag kan släppa in hantverkarna och se till att de gör vad de ska (SKOJA BARA!), haha :)

Ha det bäst finisar, bjuder på några bilder ifrån helgen!

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
wow vad du är fin!
nouw.com/angelicacarlsson
charlottahagg
charlottahagg,
Ska du säga!!! 😃 <3
nouw.com/charlottahagg
Frulindhamn
Frulindhamn,
Visst är det härligt med värmen 😍 Och så vacker du är! ❤️
nouw.com/frulindhamn
charlottahagg
charlottahagg,
Men vad fin du är!! Tack snälla 😃 <3
nouw.com/charlottahagg