Ett alldeles för långt inlägg

Allmänt
Japp, jag är riktigt dålig på att uppdatera här... Jag får höra det från alla möjliga håll och kanter. På jobbet, på fest, i skolan osv. Många undrar varför jag inte bloggar längre. Jag har faktiskt inget bra svar på denna fråga. Jag skulle kunna säga att jag har vuxit ifrån det men det är inte riktigt sant. När jag väl tar mig tid till att sitta vid datorn så tycker jag att det är jätteroligt. Dock finns inte tiden på samma sätt nu som den gjorde förr. Skolan är värre än någonsin, sista året liksom.. Jag har så mycket att göra innan jul så om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur jag ska hinna med allt. Mycket är förberedande inför D-uppsatsen som jag ska skriva i vår. På twitter skrev jag att jag klarar vad som helst om jag tar mig igenom sista året utan att "gå i väggen", det är verkligen precis så jag känner just nu. Jag gymmade efter skolan en dag och bröt ihop fullständigt för att jag till och med kände mig stressad när jag stod på gymmet! Samtidigt som jag har mycket förberedande inför D-uppsatsen har jag en kurs där tidigare studenter uppskattningsvis har suttit och arbetat cirka 50h i veckan med inlämningar och duggor som ska göras. Så ja. Min tid är knapp. Dessutom vill jag även hinna med att träna, träffa mina underbara vänner och min fantastiska pojkvän, min familj och självklart umgås med den bästa - Oliver.

Vad kan jag säga mer som är av intresse? Inte mycket egentligen. Jag har spenderat Halloween-helgen ensam hemma pga förkyldning och feber. Idag när jag vaknade upp var jag så hes att jag knappt kunde prata. Dock samlade jag ihop lite krafter igår och var med Sanna och Erika när de gjorde sig iordning för Halloween-fest, jag själv tittade även förbi en sväng hos Freij och Sandra men kunde inte stanna länge eftersom jag kände mig dålig.. Om ni bara visste hur tråkigt det är att vara ensam hemma under en helg då det händer massor med roligt! Att jag dessutom är sjukt mörkrädd gjorde inte saken bättre när jag satt ensam hemma igårkväll... Uhhhh!

Men nu är det söndagskväll och jag ska snart hämta upp Johan som har spenderat hela dagen med sin flytt. Tanken var att jag skulle hjälpa till men jag vet inte hur mycket nytta jag hade tillfört idag. Förmodligen ingen alls. Eller så hade jag det men då hade jag själv blivit ännu sämre.

Nu är inlägget way to long och jag får försöka att runda av.. Det är väl såhär det blir när jag inte skriver så ofta. Det är i alla fall roligt att se att ni fortfarande kikar in, trots mina massiva pauser! Hoppas att ni alla har haft en rolig helg och att veckan som kommer blir toppen!
Gillar

Kommentarer

Sarah,