Förändring av bröllopslokalen

Bröllop, Allmänt

Idag tänkte jag visa hur vi förändrade vår bröllopslokal, yeeey!
De tre översta bilderna är hur det såg ut när vi började fixa på söndagen, 6dagar innan vår bröllopsdag. På måndagen kom borden och då stod mamma och jag heeela dagen och strök dukar, helt galet vad lång tid det tog att få alla dukar släta och fina. Vi hade dessutom 9st längder till vår backdrop som skulle strykas och sättas upp men uppsättningen av backdropen gjorde vi inte förrän på tisdagen då Johan och Albert var med och hjälpte till. Det krävdes två starka killar för att få upp spiraltråden och tyget, shit vad svårt det var men resultatet blev kanon om ni frågar mig :)

På tisdagen började jag även med dukningen av glas, bestick och servetter. Det var MINST SAGT ett tidskrävande uppdrag då jag skulle mäta upp allt så att det blev en perfekt dukning. Stolarna kom levererade redan på onsdagen och blommorna fick vi som sagt hämta på fredagen. Man kan säga att den enda dagen som vi inte var nere i bröllopslokalen och fixade var på torsdagen men då hade jag fullt upp med mig själv :)

Gillar

Kommentarer

Ludvig
,
Önskar dig ett underbart avslut på denna sommar <3<3<3

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Refunder:
www.refunder.se/b/Spara50
oliviamalm
oliviamalm ,
Gud vad spännande och mysigt med bröllop <3
nouw.com/oliviamalm
charlottahagg
charlottahagg,
Ja men verkligen!!! Det var helt magiskt och vi är sååå nöjda med dagen!! 😃
nouw.com/charlottahagg