Första dagen i London

Allmänt, Resor & Upplevelser

Många bilder blev det från vår härliga weekendresa till London och nu kommer bildbomb nr 1 från vår första dag. Vi anlände till Heathrow vid kl 12 men hade lite problem med att hitta vår chaufför vid terminalen när vi klev av planet.. Vi hade bokat privatchaufför från flygplatsen till hotellet men efter några samtal hit och dit så hittade vi honom framför Costa Coffe. Man förstår verkligen hur sjukt stort Heathrow är när man kommer ut från Terminal 5 och ska börja leta efter en person mitt i folkmassan. Han hade visserligen mitt namn på sin bricka men ändå, det är så mycket folk och så många chaufförer med lappar och iPads överallt att det blir helt rörigt till slut. Hur som helst, vi fick skjuts till hotellet och det var en så underbar känsla när vi klev in i hans mercedes på flygplatsen och bara pustade ut. Det var typ första gången på flera timmar som jag verkligen kände att jag kunde slappna av, innan hade det varit så mycket med bagage och förseningar på flygplatsen och i luften så vi inte fick landa osv.

Vi kom fram till hotellet på eftermiddagen och bestämde oss för att byta om lite snabbt och därefter bege oss ut på en liten promenad. Promenaden började i Hyde Park men slutade med shopping på Oxford Street. Jag hittade massor med fina grejer som ni kommer att få se lite senare, bl.a. träningskläder ifrån Nike (som ni kan se nedan).

Efter X antal timmar på stan så började det bli mörkt ute och då traskade vi tillbaka till hotellet. Vi hade superbra läge på hotellet med tanke på all shopping, ca 10 minuters promenad från Oxford Street och så låg hotellet precis bredvid Hyde Park så vi gick en morgonpromenad där varje morgon (LYXIGT VÄRRE!).

Tanken var egentligen att vi bara skulle lämna av lite kassar på hotellet och sen ta en taxi in till stan för middag ute men vi var båda helt slut och kände inte för att åka någonstans så det slutade med en mysig middag på hotellets restaurang. Inget märkvärdigt men en god pizza för min del och något thai till Johan som han var väldigt nöjd med. Det bästa var dock efter maten när vi tog med oss vinet och satte oss i lobbyn för att lyssna på en kille som spelade piano. Han var jätteduktig och det var oerhört mysigt!!

Lite salongsberusad, mätt, jättefin musik och mys med älsklingen avslutade en toppentorsdag i London <3

Gillar

Kommentarer