Första dagen tillbaka

Allmänt

Hej på er!
Idag var första dagen tillbaka på jobbet efter fem veckors semester och jag gissar på att ni kan förstå hur det kändes? Eller? Förutom det tidiga alarmet så längtade jag verkligen tillbaka till jobbet idag. Att få träffa alla härliga kollegor igen, komma tillbaka till rutiner och känna att man gör något värdefullt varje dag är så underskattat. En sak som jag vill försöka att förändra inför denna höst är min inställning till träning efter jobbet. Jag brukar ha noll energi efter att ha jobbat en heldag men redan idag så kändes det annorlunda och jag tror att mycket har att göra med vilken inställning man har :)

Redan 20min innan jag gick ifrån jobbet så började jag peppa mig själv för ett träningspass och sa seriöst högt för mig själv "det ska bli sååå härligt att träna idag". Det är nästan som att man övertygar sig själv och väl på gymmet så kändes det som att jag hade med energi än någonsin - trots blåbär till lunch, haha! ;)

Nu måste jag sluta skriva här och hoppa i säng för imorgon ringer alarmet vid kl 05.45 och då vill jag vakna lika pigg och utvilad som jag gjorde idag på morgonen. Bjuder på fyra bilder från denna måndag så länge. Puss på er!

Gillar

Kommentarer