Fotbollsfredag

Allmänt

Hej på er! Denna dag blev inte riktigt som jag tänkte mig. Jag började dagen ute hos kund och blev klar till lunch, åkte då ner till kontoret, åt min lunch och gick en sväng på stan för att köpa skjorta till systers pojkvän inför dopet på söndag. Hittade det jag skulle ha och lite till. Varför blir det alltid så? När man ska titta på saker till andra så hittar man massor till sig själv? Jag hade planer på att åka hem vid klockan fyra idag men då det rullade på så bra med det sista bolaget så körde jag på lite extra och blev klar till kvart över fem. Sååå skönt att åka hem på en fredag efter att ha blivit klar och lämnat ifrån sig till chefen för review. Jag ska dock jobba lite imorgon men det är mest för min egen skull så jag är förberedd på måndag när jag ska ut till nästa kund. Blev lite kort varsel där då vi pratades vid idag och bokade in möte på måndag eftersom resten av min vecka var fullbokad. Så blir det ibland och då får man ta några timmar av helgen.

När jag kom hem från jobbet idag bytte jag genast om till mina sportypants, chanelbrillorna och mystishan. Pappa kom förbi lägenheten med lite mat från Sibylla och sedan åkte vi vidare till Knektavallen för att kolla på HFKs match mot Pukeberg, vilken slutade med en vinst till HFK, 2-1, så jäkla härligt!!

Nu sitter jag i soffan och överväger om jag ska kila bort en sväng till Karin och ta ett glas. Det lockar som bara den men samtidigt är den enda tiden på hela helgen som Johan och jag har tillsammans, imorgon ska han iväg och på söndag har vi dopet för min systerson.. Så det blir nog att jag är hemma med honom ikväll och myser <3

Gillar

Kommentarer

Natalie,
Det låter som du har haft en skön dag och får en mysig kväll hur du än gör! <3
www.devote.se/nellaroc
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, det har jag verkligen haft! Helt underbart 😊 . Hoppas att du hade en bra helg, KRAM <3
nouw.com/charlottahagg