Frågestund

Allmänt
Det har redan börjat trilla in lite frågor, både här och på mailen så jag tycker att det är lika bra att köra en frågestund! Ställ era frågor i kommentarsfältet så svarar jag i ett inlägg sen!
De frågorna som ni redan har ställt kommer självklart att tas med i svaren.

Gillar

Kommentarer

NICOLE,
Så kul med frågestund på nya bloggen 😊 - Hur spenderar du helst en ledig dag? - Favoritträning? - Kan du inte berätta lite om din sminkrutin? 😊
nwistrand.forme.se
Lydia,
Hur många läsare har du ungefär varje dag?:)
lydiaelstigs.blogg.se
Sofia,
Du är riktigt vacker. Hur gjorde du den otroligt snygga frisyren som du har på bilden under detta inlägg? 😊
None
Erika,
Hej! Superkul med din nya blogg! Kanske en privat fråga! Men varför tog det slut mellan dig och Emil? Ni verkade ju superkära! Köpte inte ni lägenhet nyss? Iaf väldigt tråkigt och höra!
None
Http://carroat.blogg.se,
Så fint 😊
None
Linnéa,
1. Vad hände mellan dig och Emil? Ni köpte ju nyss en lägenhet tillsammans, och bara någon dag innan du lade ut länken om denna bloggen skrev du att du va i Oskarshamn. Vad hände?? Förlåt för privat fråga! 2. Vem av er har eran lilla kisse nu när ni inte är tillsammans längre? 3. Hur känns det att gå från sambos till att bo hemma igen på heltid, skönt eller jobbigt? 4. Har du något bra tips på hur man ska komma igång ordentligt med träningen? Har svårt att hitta motivationen! 5. Dina favoritsidor att beställa saker ifrån online?
trustmepeople.blogg.se