Fredagsfika

Allmänt
Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag tog mig tiden till att sitta här vid datorn men som jag sa i ett inlägg, inte allt för länge sedan, så är det verkligen fullt upp just nu. Det är mycket på jobbet och det är ännu mer som händer hemma. Dessutom vill man ha någon tid över för lilla Flurre och träningen så bloggen kommer i sista hand.

Idag var det jag som hade fredagsfikat på jobbet och som tur är så har jag världens absolut snällaste mamma. Hon vet att jag har haft ganska mycket att göra så hon klev upp klockan fyra idag på morgonen och bakade bullar så att jag skulle kunna ta med mig nybakade bullar till fredagsfikat på jobbet, hur snällt är inte det?! Dessutom uppskattades det rejält. Vem gillar inte nybakade kanelbullar liksom?

Efter jobbet blev det en löparrunda med pappa och jag måste säga att trots att benen är helt stela och jag har ont i knäna så går det bara bättre och bättre för varje gång. Älskart! Nu blir det dock att gosa ner sig i soffan med J och äta en god middag. Denna fredag är så efterlängtad att det är svårt att förklara. Bara få vara hemma och mysa. Så underskattat!

Imorgon blir det dock allt annat än vila för då väntas dop och 50års fest. Troligtvis blir det stressigt att hinna med båda men samtidigt ska det bli riktigt roligt. Johans kusinbarn som ska döpas och min farbrors fru som fyller 50år så då räknar vi med party party all night long.


Gillar

Kommentarer