Gårdagen och planer för kvällen

Allmänt
Godmorgon godmorgon!
Idag hade det planerats för en ordentlig sovmorgon, vad händer? Jo, jag drömmer en mardröm om en tiger och tre vargar som vill äta upp mig och tvingar mig in i en liten stuga mitt ute i skogen. Jag vaknade vid klockan sju och var helt slut. Det var som om jag sprungit ett maraton. Då var det bara att kliva upp, göra frukost och sitta en stund i soffan. Snart är det dock dags att gå ner en sväng till Hultsfred marknad och köpa marknadsgodis, mums! Sedan blir det kräftskiva i Målilla framåt kvällen.

Gårkvällen spenderades hemma i soffan med pizza, film (Känn ingen sorg) och två av mina mest fantastiska vänner! Jag var nere och tittade på fotbollen lite tidigare på kvällen och sprang in i F som flyttat till Stockholm och bara var hemma över helgen, så sjukt roligt för oss att han inte hade planerat något för kvällen och följde med E och mig hem på lite fredagsmys.

Nu har klockan tickat iväg så det är nog bäst att jag gör mig iordning, vill inte gå runt på marknaden när det är för mycket folk..


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg