Get to know me, part 1

Det är fler och fler som kikar in här och ni underbara läsare har ökat otroligt mycket i antal sedan jag bytte från blogg.se, vilket är superkul men jag tänkte att det kanske är dags att jag presenterar mig lite bättre för er nya läsare.

SNABBFAKTA:

Namn: Fia Charlotta Angela Hägg
Ålder: 24år
Utbildning: Civilekonom
Yrke: Revisorsassistent

Är du beroende av någonting?
- Mobilen, jag skulle nog inte klara mig särskilt länge utan den. Jag kan tycka att det är jobbigt om batteriet är dåligt pga att det finns en risk att jag är utan och inte kan nå någon människa även om jag skulle behöva och värsta krissituationen uppstår.

Vad lyssnar du på för musik?
- Jag har alltid sagt att jag har väldigt blandad musiksmak men sen träffade jag Johan och han fick mig att inse att jag till 90 % lyssnar på svenska låtar. Håkan Hellström, Lars Winnerbäck, Ulf Lundell osv. Visst slänger jag in några topplist-låtar då och då men de kanske jag lyssnar på i några veckor och sen byter jag. Håkan, Lasse och Uffe har jag lyssnat på sedan jag var liten och de är minst lika bra nu, om inte ännu bättre!

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
- PARIS. Alltid Paris.

Vilket är ditt favoritgodis?
- Marabou, Apelsinkrokant.

Är du morgon- eller kvällsmänniska?
- Förr i tiden skulle jag svarat morgonmänniska men nu när alarmet ringer varje morgon vid 05.30 så är jag konstant trött. På helgen är jag visserligen alltid pigg på morgonen men i veckorna så gäller nog kvällsmänniska mer på mig.

Vilken är din favoritaffär?
- Louis Vuitton och Ralph Lauren levererar alltid fina plagg och toppservice. Sen tycker jag att Massimo Dutti är toppen när man är utomlands, hittar inte lika mycket i deras butiker i Sverige tyvärr. Bäst av allt är kanske Harrods ändå.. de har allt man kan tänka sig och deras shoe heaven på 7th floor är bara sååååå AMAZING!

Är du blyg?
- Inte det minsta. Jag älskar att träffa nya människor och prata om allt mellan himmel och jord! Jag kanske inte är den mest öppna människan i världen som delar med mig av allt som hänt i livet med helt främmande människor men jag känner mig nästan aldrig osäker i sociala sammanhang. Mycket tack vare mitt jobb skulle jag tro, vi fick (redan på första utbildningen i Sthlm) öva på att vara "bekväm i obekväma situationer" och det är verkligen toppen när man känner att lyckas med precis det. Så nej, jag är inte blyg. Jag är bekväm i obekväma situationer!

Vad tänker du på just nu?
- Helt ärligt så tänker jag på vilka bilder jag ska ha under denna text för att inlägget ska bli bra :)

Gillar

Kommentarer