Go the distance

Allmänt

Kämpa, kämpa, kämpa. Det lönar sig till slut! Jag har alltid varit en person med mål, allt från att klara ett prov med alla rätt till att öka med ett visst antal läsare varje vecka på bloggen. Ja, jag har nog egentligen mål med allt jag tar mig till. Allt från minsta lilla, till långsiktiga jättemål. De små målen är såklart jättehärliga att nå men när man lyckas klara av att mer långsiktigt mål, ett lite svårare, då mår man så himla bra i kropp och själ! Det blir nästan som ett beroende! Inte konstigt att jag hade övervägande Achiever på mitt personlighetstest. Achiever är en person som alltid vill ta sig någonstans, åstadkomma någonting och göra bättre ifrån sig än tidigare. En Achiever blir aldrig nöjd, vilket även kan vara en svaghet för personen i fråga. Det gäller att tänka på det och reflektera över vad man har gjort bra, vilket jag gör nu med detta inlägg!

Idag lyckades jag uppnå ett av mina långsiktiga mål och jag är så otroligt glad! Det triggar mig nästan ännu mer till att jobba ännu hårdare och ännu bättre! Jag vill prestera, prestera och PRESTERA! Idag fick jag bekräftelse på att det jag gör är riktigt bra och motivationen sköt i höjden. Nu är det ALL IN fram till semestern!

Gillar

Kommentarer

Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Vad duktig du är, verkligen inspirerande! 😃
nouw.com/carolinejohansson_
charlottahagg
charlottahagg,
Tack så jättemycket!! Jag som tycker att du är inspirerande 😊 Kanske har lite gemensamma intresse och mål med karriären?? 😊
nouw.com/charlottahagg
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Tack, men du är verkligen duktig! 😊 Jag tror också att vi tänker ganska lika, great mind think alike! 😊
nouw.com/carolinejohansson_
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg