Godmorgon världen!

Allmänt

14e december och jag har varit sjukt dålig på att uppdatera bloggen denna vecka, vilket jag ber om ursäkt för. Det har varit otroligt hektiskt på jobbet med både budget, bokslut och utbildning men jag måste säga att jag älskar när det är är lite extra att göra trots de långa dagarna. Det var länge sedan jag jobbade över en extra arbetsdag på en vecka men nu är det gjort igen och jag känner mig galet effektiv! Det sjuka är att jag även har lättare att kliva upp tidigare på morgonen när jag vet att det är mycket att göra. Man känner sig behövd på något sätt och det tycker jag är så härligt!! Dessutom var utbildningen tors-fredag i PowerBI superintressant. Vi pratade DS, Data Warehouse, ETL, Data Modeling osv osv. Allt som vi kan tänkas behöva för att göra ett bra jobb i PowerBI sen och varje gång vi sitter och pratar om dessa grejer så känner jag att jag vill utvecklas ännu mer åt det hållet för det är så himla roligt och spännande! Ekonomi och redovisning i all ära - jag älskar det verkligen - men det vore nog perfekt att komplettera min civilekonomutbildning med lite programmering och datavetenskap. Hur som helst, igår jobbade jag till 17.45 och sedan mötte Johan och jag upp Jens och Elin på Hotell Hulingen. Vi spenderade hela kvällen där igår och det var så himla trevligt! Vi har inte träffats på jättelänge så det var minst sagt på tiden och maten var på topp :)

Idag väntar julfirande hemma hos farmor och farfar kl 13 och sedan ska jag åka ner till Josse ikväll för att ha lite julmys med vännerna. Känns som att det kommer bli en riktigt bra lördag! Den började dessutom sjukt bra med en mysig frukost i soffan, tända ljus och julkalendern. Kolla bara så mysigt det har blivit här hemma nu - jag är såååå nöjd!

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Mysigt med julfirande idag😍💘
nouw.com/elllensvensson
charlottahagg
charlottahagg,
Ja men verkligen!!! Hur ska du fira jul? 😊 <3
nouw.com/charlottahagg
Carolina,
Åh så roligt att både få utvecklas och göra något man tycker väldigt mycket om. Låter som ett jobb som passar dig som handen i handsken 😃
knaset.com
charlottahagg
charlottahagg,
Absolut! Det gör det verkligen och det känns så himla bra 😊 Vad jobbar du med? 😊 KRAM!
nouw.com/charlottahagg