GOTT NYTT ÅR!!!

Allmänt, Party

Välkommen år 2020 - jag är så redo för dig!!
Vi spenderade gårkvällen hos våra kära vänner Oscar och Maria i Hultsfred. Vi började firandet redan vid halv tre med att göra en travrad tillsammans och sedan tittade killarna på travet medan Maria och jag lekte med lilla Svante. Ingen vinst igår tyvärr så vi inledde inte året som planerat, haha, skämt å sido, men nog hade det varit trevligt att starta året som miljonär?..

Vi åt gott, spelade massor med spel och jag fick en ny favorit - couronne? Det var Maria och jag på lag mot Johan och Oscar och vi fick storstryk verkligen men det var sååå roligt. Som biljard typ fast man hade bara en pinne per lag och sedan skulle man få ner träringarna i hålen på spelplanen. Alltså det rekommenderas varmt! Jag tror att vi spelade i närmare två timmar och tiden bara flög förbi. Sedan spelade vi även shuffleboard och curling på deras matta (sjukt kul!) men vi förlorade hela tiden och killarna blev så galet dåliga vinnare mot slutet att vi fick lägga ner, haha! Typiskt Johan ;)

Det var minsann ett toppenavslut på 2019. Året då vi förlovade oss i Paris och flyttade till Målilla. Wow vilket år! Det kan tyckas vara svårt att toppa men jag håller tummarna för att 2020 kommer bli ännu bättre. Det är ju trots allt bröllop som väntar till sommaren <3

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Det låter ju helt fantastiskt!
nouw.com/celinelundqvists
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, det var en jättebra kväll! 😊 . Hoppas att du hade en bra nyårsafton!
nouw.com/charlottahagg