Hämtmat och träning

Middagar, Allmänt

Hej vänner!
Vilken härlig, ledig fredag jag har haft idag! Vi gick upp tidigt på morgonen, åt frukost i soffan och tittade på film. Supermysigt!! Speciellt eftersom det blev ganska sent igårkväll, haha. Vi var visserligen hemma själva (mycket ovanligt för att vara Valborgsmässoafton) men vi beställde middag från Hotell Hulingen och öppnade två flaskor vin, oops. Så resten av kvällen spenderades ute på verandan med tända ljus, bra musik och massa prat. Är inte det de bästa kvällarna ändå?! <3

Förutom en lång och härlig frukost i soffan (välbehövlig som tusan efter vinet igår!) så har vi faktiskt varit ganska duktiga idag. Vi åkte till gymmet klockan tio och körde ett riktigt svettigt pass innan vi åkte vidare till solariet och jobbade på brännan en stund. Därefter åkte Johan hem medan jag hälsade på min syster och hennes killar en stund. De bygger ut sitt hus och reste väggarna idag så vi kikade på det och sen lekte jag grävare med lilla O. När jag kom hem hade Johan fixat med tacos så det blev soffan i några timmar till innan vi bestämde oss för att ge oss ut på en löparrunda. Puuuh, femte träningspasset på tre dagar! Det kändes i benen kan jag lova men oj så skönt efteråt!

Nu har vi precis plockat fram lite godis och chips här hemma och Johan har sagt att jag ska få välja film ikväll så det är nog bäst att jag sätter igång och börjar leta för nu har vi snart tagit oss igenom Netflix och Viaplay.. snart dags att skaffa HBO igen :)

Gillar

Kommentarer