Helgen är över för fort

Allmänt

Hej vänner!
Nu börjar helgen lida mot sitt slut och jag är hur trött som helst, haha. Igår blev det en löparrunda direkt efter frukost men det var så halt ute att jag knappt kunde springa. Herregud så svårt det var, för varje steg jag tog så kändes det som om jag gled bakåt och jag var nära på att trilla omkull mer än en gång, haha! Det slutade med att tiden blev riktigt usel men jag gjorde det ialla fall och bara en dusch senare så kom Josefine och Olle förbi oss för att gå en långpromenad så jag svirade om till promenadskorna och gick en runda på 5km. Underbart att äntligen ses och prata av sig! Vi har inte träffats sedan vi var i Göteborg tillsammans i oktober vilket är helt GALET! Skönt att vi lyckades få till en liten promenaddejt i alla fall :)

Vid tre-tiden igår kom mamma hem till mig och vi körde vår hemma-träning med spinning, Pamela Reifs magträning och full body-work out. Det blev lite marklyft, utfall med vikter och bröstpress. Så skönt att vi kommit igång med vår träning och nu när man har rutin på det så går det faktiskt nästan lika bra hemma som på gymmet. Det trodde jag aldrig! Så efter nästan två timmar med träning var vi klara och resten av kvällen spenderades hemma hos mina föräldrar där det bjöds på en supergod sallad och massor med kortspel. Härliga lördag!!

Idag har jag kört ett spinningpass, bakat bröd och busat med mina syskonbarn. De kom hem till mig kl 12 och sedan var det fullt ös i tre timmar, haha. Vi hann med allt från bamsespel, kurragömma, film-mys och fika. När de sedan gick hem så var jag riktigt trött så jag har faktiskt bara tagit det lugnt sedan dess.. Johan har lagat hamburgare, jag har valt ut kvällens film och hällt upp mig ett glas rödvin! Vad har ni hittat på denna helg? :)

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg