Helgens planer

Allmänt

Godmorgon finisar!
Hur har ni det denna lördag? Jag tog en riktig sovmorgon idag, vaknade inte försen halv nio och då fick jag världens bästa morgon med älsklingen. Vi åt en supermysig frukost i soffan men efter en stund var Johan tvungen att åka eftersom han skulle träffa sina vänner på fiket. Jag tror att det hade något med tips-SM att göra men när han pratade om det igår så hade jag druckit några martinis så jag minns faktiskt inte exakt hur det var, haha.

Gårkvällen spenderades hemma hos mina föräldrar. Vi skulle äta grillat för sista gången för säsongen och sedan blev det några martinis och gott vin. Vi spelade fyrmanswhist och pappa och jag vann ÄNTLIGEN! Vi körde även lite bordshockey-turnering och jag lyckades vinna den också. Alltså jäklar vad roligt det är!!! Jag har inte spelat bordshockey på flera år och med tanke på hur bra min pappa är på det så är jag supernöjd över att jag vann över honom med 3-0, haha. UTKLASSNING!

Nu börjar dock tiden springa iväg och jag måste ge mig ut på en löparrunda för vid klockan tolv kommer pappa och hämtar upp mig. Då drar vi till Oskarshamn för att kolla på fotboll och senare i eftermiddag väntar kalas för Lisen. Fullt ös hela helgen :)

Gillar

Kommentarer