Hemmaträning

Träning

Hej på er!
Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg idag så körde mamma och jag ett träningspass tillsammans igår och med tanke på dagens träningsvärk så var det väldigt bra om man vill träna hela kroppen och därför tänkte jag tipsa er lite om det. Jag har en spinningcykel hemma som jag brukar använda på vintern när det är för halt för att springa utomhus eller när jag tycker att det är för tråkigt väder ute. Så igår plockade vi fram min spinningcykel och jag tänkte att vi skulle värma upp på denna. Dock började jag innan hon kom hem till mig så jag hann köra 50minuter innan hon kom, vilket innebar 2,7km och 2800 kalorier. När mamma väl kom så fick hon köra 20minuters uppvärmning på spinningcykeln medan jag körde 20min "Full body workout" med Pamela Reif. Jag var verkligen heeeelt slut efter det!! Men då var det bara för mig att hoppa på cykeln i 20minuter medan mamma körde Pamelas pass. Därefter blev det 10min "Six pack, ab workout" med Pamela för mig och mamma körde ett hantelpass och sedan bytte vi igen. Avslutningsvis blev det 10min "Full body stretch" vilket jag verkligen rekommenderar för det tänjer kroppen så underbart skönt som avslutning när man verkligen kört slut på varenda muskel i kroppen! :)

Träningsvärken är verkligen extrem idag och för mig är det absolut värst på rumpa och baksida lår vilket inte var perfekt timing eftersom jag spenderat nästan hela dagen i pulkabacken idag, haha! Men ett hett tips är verkligen Pamela Reifs pass på YouTube - de är sjukt effektiva och perfekt för hemmaträning i dessa corona-tider!

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,

Då duktig du är som hemma tränar!!❤️

nouw.com/johnssons
charlottahagg
charlottahagg,
Tack! Jag känner att jag måste träna, blir tokig när jag inte kan röra på mig som vanligt men att träna hemma känns som ett bra komplement till gymmet i dessa tider 😊
nouw.com/charlottahagg