#homeoffice

Allmänt

Hej på er!
Hur är det med er idag? Jag mår äntligen liiite bättre men halsen gör så fruktansvärt ont. När jag vaknade på morgonen så kunde jag knappt andas för halsen var så trång. Det tog två koppar te för att jag ens skulle kunna börja prata med Johan. Så jäkla otäckt alltså!! Men jag har inte haft någon feber sen igår och det är verkligen skönt för det värsta var verkligen i måndagskväll/natten till tisdag när jag hade feber och huden gjorde så jäkla ont. Tur att det är på bättringsvägen nu i alla fall :)

Igårkväll kom min härliga kollega med leverans av dataskärmar så nu har jag äntligen en rejäl arbetsplats att sitta vid när jag jobbar hemifrån. Tre skärmar inkl laptopen och jag känner mig effektivare än någonsin! Jag började jobba typ 5minuter efter att jag klev upp ur sängen idag och sedan körde jag bara på tills Johan kom hem och hade tid för mig, haha. Vid klockan tre kom jag på att jag inte ätit lunch än men jag hade då druckit typ 10 koppar te för halsen så jag kände mig väl mätt på vatten kanske..

Nehe, nu väntar Bonde söker fru i soffan med älsklingen. Mamma har varit och levererat risgrynsgröt till dörren (som den lilla tomtenissan hon är!) och jag är så lycklig för det eftersom vi inte får se programmet tillsammans idag pga min hals... Vi som alltid tittar på Bonden tillsammans.. känns tungt men det är nya tider nu och bara att följa restriktionerna! Hoppas att alla ni som läser dessa gör samma som jag - stannar hemma vid symptom!! Imorgon ska jag för övrigt testa mig för Covid -19 så vi får se hur det går.

Gillar

Kommentarer