Hon är det här partyts ljus

Allmänt
Godmorgon måndag! Vart ska jag börja? Det har hänt så galet mycket denna helg. Ni vet ju redan att jag var på hemmafest i fredags och sov över hos min syster. Dock blev det bara tre timmars sömn den natten. Gick upp tidigt och hann med massor med saker på dagen. Klockan sex på lördagkvällen kom Emma hem till mig. Vi pratade, drack, pratade och drack... Lite hetsigt kanske nu när jag har facit i hand. Hur som helst, vi åkte upp till Hulingen klockan åtta och där var det fullt med folk. Vi åt middag, träffade massa folk och hade det supertrevligt. Någon gång närmare/efter(?) midnatt blev det lite för mycket för mig och jag ringde på skjuts hem. Spenderade några timmar hos syster efter det med mycket vatten och prat. Jisses vad glad jag är att jag har henne!!

Hon skjutsade hem mig vid två-tiden och jag somnade inte försen typ halv fyra. Så när alarmet ringde klockan åtta igår på morgonen kände jag mig helt slut. Dock hade jag inget val utan det var bara att kliva upp ur sängen eftersom pappa fyllde år igår och det skulle vara kalas klockan elva.

Jag förstår inte riktigt hur jag kunde vara så pigg igår med tanke på att jag bara sovit 6-7timmar på hela helgen. Efter kalaset lyckades jag i alla fall gå en långpromenad och på kvällen följde jag med ett gäng på bio. Cirkeln såg vi och sååå himla bra den var. Jag var riktigt skeptisk i början men jättebra, sevärd för alla åldrar! Igårkväll gick jag och lade mig vid tio och slocknade direkt, inte så konstigt kanske. Sov tio timmar inatt och vaknade som en helt ny människa. Bara det att solen lyser gör ju att man mår toppen! Men om en liten stund är det dags att göra sig iordning och åka till skolan. Föreläsning väntar mellan ett och tre. Helt okej måndag :)

Gillar

Kommentarer