Hosta och mys med bästa

Allmänt

Godkväll finisar!
Här ligger jag på soffan och funderar på om jag har hostat sönder ett revben eller två. Det gör så fruktansvärt ont att jag knappt kan andras. Johan har fixat med varm oboy, rostade mackor, panodil, bisolvon, sinupret och CHOKLAD! Så nu ska jag nog överleva några timmar till men jag orkar ingenting. Jag hade tänkt att jobba några timmar här ikväll för att komma i fas till morgondagen men det blir nog inget med det. Viktigare att få tillbaka kraften så jag kan följa med ut till kund imorgon igen. Jag är med kollegorna ifrån Oskarshamnskontoret ute på uppdrag denna vecka och det är superkul! Deras två nya assistenter är med ut och jag får testa på senior-rollen lite mer, de är så duktiga dock att jag knappt behöver guida dem! Superkul att jobba med så härliga och duktiga kollegor :)

Nehe, nu ska jag lägga ifrån mig datorn och vila. Vila, vila, vila. Känns inte som att jag har gjort något annat på flera veckor, inga promenader eller gympass. Usch vad jag saknar det! Hoppas ni får en bra kväll nu <3

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
så mys😍🙏🏽
nouw.com/brieditiseventing
charlottahagg
charlottahagg,
Ja verkligen! Ska bli skönt med en lugn helg 😊 <3
nouw.com/charlottahagg
elinnjl
elinnjl,
Krya på dig, jag hostar en del jag med. Dagis baciller som börjar komma igång nu efter all semester 😟
nouw.com/elinnjl
charlottahagg
charlottahagg,
Tack! Visst är det... känns som alla omkring en har åkt på något såhär i slutet av sommaren.. hoppas det går över fort bara 😊 KRAM !
nouw.com/charlottahagg