Ibland suger livet

Allmänt
Det kommer alltid att finnas dagar som är lite värre än andra. Dagar då man vill krypa ner under täcket och glömma allt. Glömma saker som man känt, saker som har hänt och som var planerade för framtiden. Det gör för ont helt enkelt.

Jag har haft en sådan dag idag. En hemsk dag. Vill verkligen tacka alla mina underbara vänner. Ni som märker att det är något fel, ni som kanske inte märker det men som ändå hör av sig bara för att kolla läget. Jag har aldrig värdesatt vänner så högt som jag gör nuförtiden. Vet seriöst inte vad jag skulle ha gjort utan er. Alla ni i skolan, här hemma, på jobbet, ni som flyttat men som ändå hör av er, ni som är på andra sidan jordklotet men som trots det känns närmare än någonsin.

Jag är så himla glad för att denna onsdag snart är över. Förhoppningsvis vaknar jag riktigt taggad på livet imorgon. Jag är ju trots allt ledig hela morgondagen och då ska jag spendera några timmar på gymmet, kanske svänga förbi solariet.. och självklart sitta vid skrivbordet och plugga. Svårt att ungå nu när tentan närmar sig ;)Gillar

Kommentarer

jannice lindell,
jobbigt. hoppas du mår bättre snart. kram
lovebyjannicelindell.blogspot.com
Nicole ,
Elin,
Blir så ledsen och höra att du är ledsen..:( Men du är så stark tjejen, du klarar allt!<3
elin-mylife.bloggplatsen.se