Igår var det jag som stod i köket

Allmänt, Middagar

Hej vänner!
Hoppas att ni haft en riktigt bra helg. Det har verkligen jag! I fredags hade Johan och jag kvällen för oss själva, det var galet länge sen måste jag säga. Vi inledde helgen med ett besök i Vimmerby för att handla inför helgen och sedan blev det mys i soffan med en massa bröllopsbilder. Jisses så många timmar vi har lagt på att bara titta på alla bilder och ändå har vi inte tagit oss igenom allt ännu, haha :)

Igår spelade Johan match och för första gången någonsin i en A-lagsmatch så stod han i mål. Jag var så sjukt nervös vid sidan av planen!! Jag visste hur mycket han ville göra bra ifrån sig på denna match samtidigt som han inte är van vid att stå i mål men herreguuuud så duktig han var! Jag var riktigt stolt!!! Vilken duktig man jag har som gjorde fantastiskt bra ifrån sig som målvakt och gjorde några riktigt bra räddningar!

Efter matchen kom mamma och pappa hem till oss för att titta på bröllopsbilderna och då hade jag lovat Johan att jag skulle fixa maten eftersom han skulle komma hem senare. Det bjöds på tre rätters med tomatsoppa och vitlöksbröd till förrätt, entrecote med rotfrukter och rödvinssås till huvudrätt och senare på kvällen blev det blåbärspaj. MUMS! Jag var faktiskt riktigt nöjd med min insats, brukar bränna det mesta men lyckades undvika det denna gång ;)

Nu ska jag krypa ner bredvid Johan i soffan och välja ut en film som vi kan titta på ikväll, vi har laddat upp med massa godsaker och ska bara ha en slöarkväll denna söndag! Vad hittar ni på denna söndag?

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vilken mysig helg! 😍 maten såg riktigt god ut!
nouw.com/emelieanderssoon
charlottahagg
charlottahagg,
Ja det blev verkligen en bra helg 😊 Och tack så mycket! Jag suger verkligen på att laga mat men då blev jag hyfsat nöjd ändå 😊
nouw.com/charlottahagg
lisaoberg
lisaoberg,
Så mysigt <3
nouw.com/lisaoberg
charlottahagg
charlottahagg,
Ja supermysigt 😊 😊
nouw.com/charlottahagg
oliviamalm
oliviamalm ,
Men åh vad mysigt 😊
nouw.com/oliviamalm
charlottahagg
charlottahagg,
Det var verkligen jättemysigt 😊
nouw.com/charlottahagg

Liknande inlägg