It's too early

Allmänt
Gooooodmorgon!
Idag vaknade jag pigg och utvilad i huvudet men kroppen sa verkligen ifrån. Kanske var det promenaden igårkväll, springrundan efter promenaden eller kanske passet som jag lyckades klämma in där på kvällen? Såå onödigt att göra allt på samma dag men samtidigt blir man tokig när man måste skippa träningen bara för att skolan tar så mycket tid. Svårt att hitta rätt balans därimellan. Fast lite skönt är det ändå med träningsvärk i hela kroppen, då vet man ju att det gav någonting :)

Idag är det föreläsning som gäller mellan åtta och tolv. Därefter blir det lunch tillsammans med några tjejer i klassen, Karin fyller nämligen år imorgon så det firas idag eftersom vi är lediga imorgon. Efter lunchen är vi några stycken som ska sitta kvar på universitetet och plugga, vi har inte riktigt greppat uträkningarna av varianserna i portföljerna och det vore skönt att förstå det innan helgen kommer och man tappar allt..

När jag kommer hem ikväll är det packning som gäller. Jag hade tänkt att småbörja lite igår men tyvärr hanns det aldrig med så nu står jag här, helt utan koll på vad jag ska ha med mig eller ha på mig på resan. Usch! Detta måste rättas till ikväll alltså.. jag får lite smått panik när jag tänker på att ingenting är fixat.


Gillar

Kommentarer

Patricia?????????,
Vissa dagar vill man bara göra allt, men då kan kroppen få lida:P
patriciac.blogg.se
jannice lindell,
Å,var ska du resa någonstans? 😊 ååå,vad är det för gott i denna drink på kortet?kaffedrink? Kram
lovebyjannicelindell.blogspot.com