Jobb, fika och sista kontorsdagen imorgon

Allmänt

Hej på er!
Nu sitter jag här i soffan igen och är ännu tröttare än igår. Skillnaden är dock att jag idag orkar öppna datorn och skriva ett litet inlägg om min dag och vad som händer och sker i livet för tillfället. Igår orkade jag verkligen ingenting när jag kom hem ifrån jobbet vid klockan nio. Blev några timmar övertid igår om man säger så. När jag väl kom hem så var det bara att byta om och hoppa i sängen. Sov som en stock hela natten men när alarmet ringde vid 05.30 så trodde jag att jag endast sovit någon timme. Det är så fruktansvärt när det blir sådär och man är INTE redo för att kliva upp ur sängen.

Idag har det varit fullt ös ute hos kund igen. Vi har bantat ner förra årets arbetsbelastning på tre personer á två dagar till två personer á två dagar och det är klart att det blir körigt som tusan med några timmar övertid per dag. Extra spännande ändå att jag känner att jag jobbar som bäst och har som mest energi och kraft till jobbet när det är som mest att göra och deadline närmar sig.

Idag kom jag hem från jobbet vid klockan sju och strax därpå kom Karro förbi för att kolla lite på huset. Vi åt kladdkaka och skrev hyreskontrakt så nu är Johan och jag på riktigt hyresgäster i Mellangården. Det kändes verkligen toppen och det blev två trevliga timmar där vi pratade på om allt möjligt.

Men nu har Karro gått hem och jag har bytt om till min kimono och sitter som sagt i soffan. Jag borde dock måla naglarna och förbereda outfit inför morgondagen. Imorgon är nämligen min SISTA arbetsdag på kontoret i Västervik?!?! Det känns helt sjukt. På torsdag och fredag kommer jag att vara på kontoret i Vimmerby och måndag och tisdag nästa vecka ska jag vara ute hos kund. Jag avslutar helt enkelt min tid på Deloitte ute hos kund nästa vecka vilket innebär att överlämning av allt annat som jag håller på med sker imorgon. jag tror inte att jag var mentalt beredd på detta. Nu har jag försökt att göra så mycket som möjligt idag/ikväll för att ha koll på läget men det är så mycket nu, mitt i högsäsongen, att jag kommer behöva dubbelkolla allt tusen gånger innan jag känner att jag gått igenom allt.

Nehe, nu är det nog bäst att jag sätter igång med målningen om jag ska hinna kolla på outfit ikväll också. Tack för mig - hej!

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg