Jobb, gym och löpning men redo för minisemester

Allmänt

Hej på er!
Här sitter en riktigt trött Lotta och skriver kvällens inlägg.. Jag är verkligen helt slut efter all träning idag, puuuh. Jag började dagen med jobb men hade redan innan bestämt mig för att gå hem tidigare så jag skippade lunchen och när klockan slog ett så åkte jag ifrån jobbet - mot gymmet. Det blev 1,5h gym idag varav 30min på crosstrainern men sååå skönt! Jag kände mig riktigt pigg och energisk idag trots min träningsvärk från helvetet som sitter i fortfarande ifrån passet i tisdags...

Efter dagens gympass åkte jag faktiskt direkt till solariet för att få lite färg (hopplöst att åka på spa i februari då man är som blekast!). När jag låg och solade ringde min syster och undrade om jag kunde komma ner och kolla till barnen en liten stund så jag drog dit direkt och hade en riktigt rolig stund med mina syskonbarn. Vi hoppade och dansade till musik idag så jag var helt slut. Haha, det kändes nästan som ett träningspass i sig..

När jag var hos min syster så fick jag veta att pappa skulle ut och springa så jag bestämde mig för att hänga på. Rundan slutade på 5km och tiden var inte den bästa kan jag lova men med tanke på hur mycket jag hade gjort innan dess så känner jag mig ändå nöjd med insatsen. Klockan var fem när vi var tillbaka och det började att skymma så jag hoppade direkt in i duschen och sedan dess har jag legat på soffan och tittat på The Big Bang Theory. Härliga tv-serie!! Men nu har Johan kommit hem så jag ska sluta skriva detta inlägg som faktiskt blivit ganska långt... oops. Hoppas att ni får en härlig torsdagskväll, min kommer bli perfekt för jag är ledig imorgon och kan sova hur länge jag vill!! :)

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Detta gjorde mig verkligen påmind om hur blek jag är haha! Sola vore verkligen något <3 KRAM!
nouw.com/emmaengstrom
charlottahagg
charlottahagg,
Haha, ja det är den tiden på året 😃 Jag hade behövt sola mer men hann inte riktigt med det... kom på det för sent helt enkelt 😊 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
Linnealiebig
Linnealiebig,
Åh, älskar outfiten 🤩
nouw.com/linnealiebig
charlottahagg
charlottahagg,
Tack så mycket 😊 😊
nouw.com/charlottahagg