Jobb och rödvin, hösten har kommit

Allmänt

Oj, det här var ett tag sedan.. man kan säga att jag haft fullt upp sedan jag var på jobbresa i Kroatien i slutet av augusti. Mestadels med jobbet men även på hemmafronten. Mycket resande hit och dit och jag är så glad för att jag har en så fantastisk pojkvän som ställer upp och kör mig fram och tillbaka till Västervik när jag behöver stanna sent eller när jag är ute på företagsgalor på helgerna. Är så tacksam för att han ställer upp på mig, varenda gång!

Han klagar inte heller när jag ligger borta i någon vecka på jobb, om det så är i Stockholm eller uppåt landet så svarar han alltid på mina samtal och peppar mig till tusen för att hänga i och ge 110%, även i de stunder då man faktiskt känner sig helt slut och är påväg att ge upp. Han känner mig bättre än mig själv och att han lyckas få mig såhär fokuserad på mitt jobb och min framtid känns helt fantastiskt! Är så otroligt pepp på livet just nu. Älskar hösten. Allt mys med tända ljus, rödvin och självklart jobbet. Tänk att kunna älska sitt jobb och vara glad varje dag man går dit, det är drömmen det :)

Och om sex dagar är det dags för nästa resa, då drar Johan och jag till Mallis i en vecka för att ladda upp batterierna med lite extra sol inför vintern. Ska bli otroligt härligt att få spendera lite ensamtid med älsklingen!

Gillar

Kommentarer

Vad du är ute och far och flänger 😊 Du är så duktig! Fin bild också! 😃
blogg.anniesfotografier.se