Lady in red

Allmänt
Så mycket som händer och jag har verkligen ingen tid över till bloggen, trots att jag verkligen skulle vilja vissa dagar. Det händer ju bara en massa roliga saker som jag vill dela med mig av men då jobbet tar upp 98% av min tid och de övriga 2% går åt till träning och umgås med mina nära och kära så hinner jag inte men det är kul att se att ni verkligen tittar in, trots månader av uppehåll.

Denna helg var jag på studentfirande för Albert, vilket slutade med en brakfest på Hulingen och riktigt mycket folk i vår lägenhet. Jisses vilken rolig kväll. Från första shoten klockan tre till sista shoten klockan tre. Haha! Dagen efter var det minsann ingen vila. Vid halv åtta på morgonen skrev mamma och frågade om jag ville följa med på loppis. Självklart säger jag! Hoppar upp ur sängen och börjar med att städa i lägenheten. Hur gick det till egentligen? Fast jag sov faktiskt två timmar på eftermiddagen, vilket var en jäkla tur eftersom jag skulle hem till Frida vid klockan fem och mysa tillsammans med Halv åtta hos mig gänget. Så ingen rast eller ro den kvällen heller. 5 kamp, tre rätters, suuuupergott vin, shot, dans, sång och en jäkla massa skratt! Det gjorde hon bra!

Jag fick dock ge upp vid klockan ett på lördagskvällen då jag kände att tröttheten började komma ikapp mig. På vägen hem hände dock en riktigt obehaglig sak som jag vill varna andra för. Som tur var gick jag och pratade med min syster i telefonen när en bil kommer och kör förbi. Jag ser sedan hur den vänder och kommer ikapp mig, saktar ned och börjar köra bredvid mig. Fem stycken killar i bilen och de börjar fråga hur jag mår, om jag ska åka med osv. Min syster hör alltihopa och säger till mig exakt vad jag ska säga medan hon springer ut och sätter sig i sin bil. Efter mycket om och men åker de sin väg och jag slänger av mig klackskorna och springer hem. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt till andra att de aldrig ska gå hem själva på natten, eller hur många gånger någon annan har sagt det till mig men nu skulle jag alltså gå ca 500m och jag tyckte att det borde vara lugnt. Men icke. Så ni som bor i Hultsfredområdet, ser ni en silvrig bil (äldre modell) på natten så tänk er för en extra gång. Jag har registreringsnumret ocskå och händelsen är polisanmäld såklart men jag ville dela med mig, få er att bli något mer uppmärksamma om något liknande händer.

Ta hand om er!

Gillar

Kommentarer