Långpromenad och spinning

Allmänt

Hej på er!
Nu är jag verkligen trött i benen. Min kusin följde med mig hem efter jobbet idag för att prova några av mina klänningar, vi passade även på att äta en bit mat och sedan bytte vi om till träningskläder för att ge oss ut på en långpromenad. Vi gick lite mer än 9km och det var en helt underbar promenad, både för att vädret var på topp men också för att vi hade så himla roligt. Snacka om att vi kan prata om allt mellan himmel och jord. Älskar sånt! :)

När jag kom hem från promenaden kände jag mig faktiskt inte helt slut i kroppen och då det skulle dröja en timme innan Johan skulle komma hem så jag drog fram spinningcykeln och körde ett 40minuters pass. Jisses vad benen skakade efteråt och svetten bara rann! GALET. Men efter en promenad på ca 9km och ett 40minuters spinningpass så kan jag säga att jag var trött så då var det bara att hoppa in i duschen och två minuter efter att jag gått ut kom Johan hem. Bra timing.

Idag har vi ett uppehåll av GOT pga ishockeyn så jag passar på att skriva av mig lite här medan Johan kollar på den väldigt jämna matchen mellan Sverige-Finland. Imorgon kan ni helt enkelt vänta er ett inlägg avseende den underbara dejten som J och jag hade förra helgen där han bjöd på en fantastiskt god hemmalagad middag <3

Gillar

Kommentarer